Hopp til hovedinnholdet

Langøyas sommerrestaurant

Sommerrestauranten 2018 åpner 20. juni og stenger 5. august.

Åpningstider:

Onsdag-lørdag kl. 16.00-22.00
(siste matbestilling kl.21.00).
Søndag kl. 16.00-21.00 
(siste matbestilling kl. 20.00).
Mandag og tirsdag lukket.

Transport:

Skyssbåten «Langøy» frakter hovedgårdens gjester og andre besøkende til øya kveldstid. Den går i skytteltrafikk fra Cudrios brygge/Bamble Kystmuseum, og du trenger ikke bestille plass. 

I tillegg kjører Helgeroafergene til øya, informasjon om deres ferjetider ligger på deres www.helgeroafergene.no. Grupper over 10 personer anbefales å ta ferja, da skyssbåten kun kan transportere 11 personer av gangen.

Båten er en tresnekke bygget på øya i 1962 og hybridisert i 2015. Nå glir den stille att og fram over sundet og er turen verdt i seg selv.

 

Kurs

Dette kurset passer for deg som har erfaring fra soppsanking fra før, og som går forbi mye sopp du lurer på om du egentlig kan spise.

Lei av kunstige tilsetningsstoffer og dårlige produkt? Nå kan du lære å røyke mat på gamlemåten.

Langøya hovedgård har eget mikrobryggeri. På dette kurset lærer vi deg hvordan du kan brygge godt øl hjemme.

Vi arrangerer ølsmaking hos deg - hjemme i stua, på jobben eller på festival. 2 timers ølsmakingskurs - rett i lomma!

Lyst til å lage lekre små konfektgaver til jul? Bli med på hovedgårdens konfektkurs! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.