Hopp til hovedinnholdet

Menyer 2017

Her finner du våre selskapsmenyer for 2017.

Sommeren 2017 arrangerer hovedgården sluttede selskap torsdager, fredager og lørdager i uke 21-24 og 32-35.
Du kan lese mer om våre opplegg i dokumentene under

Kurs

Det er vår og høysesong for det ville, grønne! På dette kurset lærer du hvordan de ulike artene skilles fra hverandre og hvilke bruksområder de har.

Dette kurset passer for deg som har erfaring fra soppsanking fra før, og som går forbi mye sopp du lurer på om du egentlig kan spise.

Lei av kunstige tilsetningsstoffer og dårlige produkt? Nå kan du lære å røyke mat på gamlemåten.

Langøya hovedgård har eget mikrobryggeri. På dette kurset lærer vi deg hvordan du kan brygge godt øl hjemme.

Vi arrangerer ølsmaking hos deg - hjemme i stua, på jobben eller på festival. 2 timers ølsmakingskurs - rett i lomma!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.