Hopp til hovedinnholdet

Ville urter

Det er vår og høysesong for det ville, grønne! På dette kurset lærer du hvordan de ulike artene skilles fra hverandre og hvilke bruksområder de har.

Strandreddik, strandkål, tangmelde, løvetann, mjødurt, løkurt og mange flere – det finnes en rekke spiselige arter der ute som kan hvem som helst kan plukke. Men du må vite hvordan de ser ut. Dette kurset er for nybegynnere og starter med litt teoretisk undervisning på hovedgården. Deretter går vi på tur sammen og sanker det sesongen bringer på øya. Vel tilbake sjekker vi hva vi har i kurvene og tar en liten repetisjon av artene.

Tidspunkt: 11. juni 2017. ca 11.00-18.00
Sted: Langøya hovedgård, oppmøte på ferjekaia ved Bamble kystmuseum.
Pris: 1250 kr inkludert transport.

Påmelding

Kurs

Det er vår og høysesong for det ville, grønne! På dette kurset lærer du hvordan de ulike artene skilles fra hverandre og hvilke bruksområder de har.

Dette kurset passer for deg som har erfaring fra soppsanking fra før, og som går forbi mye sopp du lurer på om du egentlig kan spise.

Lei av kunstige tilsetningsstoffer og dårlige produkt? Nå kan du lære å røyke mat på gamlemåten.

Langøya hovedgård har eget mikrobryggeri. På dette kurset lærer vi deg hvordan du kan brygge godt øl hjemme.

Vi arrangerer ølsmaking hos deg - hjemme i stua, på jobben eller på festival. 2 timers ølsmakingskurs - rett i lomma!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.