Hopp til hovedinnholdet

Røyking av mat

Lei av kunstige tilsetningsstoffer og dårlige produkt? Nå kan du lære å røyke mat på gamlemåten.

Dette kurset fokuserer på tradisjonell kaldrøyking og enkle teknikker for varmrøyking. Det meste av kursdagen brukes til røyking av et utvalg matvarer med forskjellige teknikker og flistyper. Vi snakker også litt teori om for- og etterarbeid, temperaturer og design av røykeovn. Dagen avsluttes med en runde prøvesmaking av selvrøkte godbiter. Vi garanterer et kurs helt fritt for kunstig røykaroma!

Tidspunkt: 17. september 2017
Sted: Langøya hovedgård, oppmøte på ferjekaia ved Bamble kystmuseum.
Pris: 1250 kr inkludert lunsj.

Påmelding

Kurs

Det er vår og høysesong for det ville, grønne! På dette kurset lærer du hvordan de ulike artene skilles fra hverandre og hvilke bruksområder de har.

Dette kurset passer for deg som har erfaring fra soppsanking fra før, og som går forbi mye sopp du lurer på om du egentlig kan spise.

Lei av kunstige tilsetningsstoffer og dårlige produkt? Nå kan du lære å røyke mat på gamlemåten.

Langøya hovedgård har eget mikrobryggeri. På dette kurset lærer vi deg hvordan du kan brygge godt øl hjemme.

Vi arrangerer ølsmaking hos deg - hjemme i stua, på jobben eller på festival. 2 timers ølsmakingskurs - rett i lomma!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.