Hopp til hovedinnholdet

7 slag på 7 timer

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og setter opp nytt julebakstkurs sammen med bakeriet Ikke bare brød. 

Kokosmakroner, biscotti, smørkjeks og pepperkaker – hos Siv er det plass til både tradisjoner og nyvinninger i kakeboksen. I en virvelvind av mel og entusiasme viser hun frem sine kunster og deler sine hemmeligheter. Hvis du synes 7 timer høres kort ut for 7 slag kaker, da har du ikke truffet Siv på jobb.

På Ikke bare brød brukes kun økologiske råvarer, og dessuten gamle melsorter som urkorn, emmer og spelt. I løpet av dagen får du vite mer om disse kornsortene, bake med dem, smake på varene – og til slutt får du jammen med deg en god dose søte saker hjem.

Tidspunkt: Desember 2017
Sted: Keims gård, Tordenskioldsgate 6 i Porsgrunn.
Pris: 2000 kr inkludert råvarer, lunsj og smaksprøver.
Påmelding

Kurs

Det er vår og høysesong for det ville, grønne! På dette kurset lærer du hvordan de ulike artene skilles fra hverandre og hvilke bruksområder de har.

Dette kurset passer for deg som har erfaring fra soppsanking fra før, og som går forbi mye sopp du lurer på om du egentlig kan spise.

Lei av kunstige tilsetningsstoffer og dårlige produkt? Nå kan du lære å røyke mat på gamlemåten.

Langøya hovedgård har eget mikrobryggeri. På dette kurset lærer vi deg hvordan du kan brygge godt øl hjemme.

Vi arrangerer ølsmaking hos deg - hjemme i stua, på jobben eller på festival. 2 timers ølsmakingskurs - rett i lomma!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.